Plaats een reactie, klik hier:

Reacties

Annelies en Koos op 07-04-2018 23:00

Via Megategel is ons geadviseerd om Bert Lachenal in te schakelen voor de complete renovering van onze badkamer. We hebben bert leren kennen als een man die precies is in zijn werk, schoon en strofvrij werkt. Ook is hij qua afspraken en tijden duidelijk, denkt met je mee en is een echte alrounder. aan het eind van elke dag is het in huis weer netjes en schoon. het tegelwerk zit er strak in en de badkamer is conform de afstpraak gerealiseerd. voor vragen is Bert voor alle rede vatbaar.  Bert is eerlijk en een sociaal meelevend persoon. Wij zijn gezegend dat Bert onze badkamer heeft gedaan en we kunnen hem aan iedereen aanraden. 

Rob en Carla Kleinen op 23-12-2017 19:36

Bert heeft onze schuur opnieuw betimmerd met Ceralite panelen . Het ziet er prachtig uit !!

Bert is een Pietje - Precies ....Alles moet er perfect uitzien . Dat is dus duidelijk gelukt  .

Bert , bedankt !!!!

fam. Kuitems op 08-12-2017 18:54

Bert, nog stteds zijn we enorm blij met onze door jou verbouwde badkamer. Je hebt het netjes gedaan. spik en span voor elkaar! Succes verder hoor.

Peter van trappen op 16-11-2017 20:37

Bert heeft bij ons de keukenvoorbereiding gedaan en dat was toch een moeilijke klus maar Bert heeft alles netjes opnieuw aangelegd, inclusief het verniewen van de bestaande vewarmingspijpen. Het zat er allemaal netjes in en de keukenmonteur was om 15.00 de deur alweer uit. Bert werk heel netjes (en ongelofelijk stofvrij) en ik zou hem zeker zo weer vragen voor een andere klus. Ik zou hem aanbevelen bij vrienden en familie. Topvakman!

Nicolay Grooff op 07-11-2017 21:00

Bert hebben wij leren kennen als een enorm goede vakman. Gedurende een aantal weken is hij bezig geweest met het aftimmeren van de zolder waar een nieuwe dakkapel was geplaatst. Tevens heeft Bert de eerste verdieping voorzien van nieuw laminaat. Niets is teveel voor Bert en voor problemen heeft hij altijd een oplossing in gedachten. Iedere klus die wij in de toekomst nog zouden moeten laten doen, regelen we bij Bert. Een betere vakman is er niet!

Marga vierveijzer op 10-02-2017 17:27

Begin januarie heeft bert bij ons een badkamerrenovatie gedaan. Dit heeft drie weken geduurd dit was ook zo besproken. Het resultaat is geweldig en we zijn er erg blij mee. Als we ooit nog eens aan de klus moeten vragen we zeker bert weer. Hij werkt netjes en denkt echt mee met de wensen die je hebt. Bert is een echte vakman.

Familie Bovenschen op 20-01-2017 07:22

Bert heeft eind 2016 bij ons de WC en de badkamer gerenoveerd. Dat wil zeggen alles eruit (inclusief tegelwerk) en daarna alles helemaal vernieuwd. Bert werkt keurig netjes en inderdaad echt stofvrij!! Wij zijn erg blij met resultaat en kunnen Bert iedereen aanbevelen. 

Patrick en Eline Schut op 02-11-2016 10:05

Eind september begin oktober heeft Bert bij ons de badkamer renovatie gedaan.

Wij zijn hier heel erg blij mee, het heeft 3 weken geduurd mede door een kleine tegenvaller met de betonvloer en extra wensen van ons die hij toch heeft weten te realiseren.

Hij is van alle markten thuis en gaat voor het perfecte eindresultaat voor de klant en voor zichzelf. De eerste ontmoeting voelden gelijk goed hij dacht mee met onze wensen en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Hij werkt netjes, hield goed rekening met onze kleine kinderen en behandeld je huis als of het zijn eigen huis is. Het afscheid was dan ook niet definitief we gaan hem zeker nog vaker vragen voor klussen in de toekomst. Wij raden Bert aan voor een ieder die opzoek is naar vakmanschap.

Richard en Angelique de Jong op 25-01-2016 20:29

Bert heeft half november 2015 bij ons de badkamer van top tot teen gestript, keurig gewerkt, en met 2,5 week konden wij weer gebruik maken van onze prachtige badkamer,waar we nog alle dagen blij mee zijn. Een vakman die alles kan dus het voordeel vonden wij ook dat we maar 1 persoon in huis hadden.

Ook werkt hij keurig netjes bij binnenkomst word eerst alles afgeplakt vanaf de voordeur tot aan boven aan de badkamer. Ook het stofvrij werken is echt top had het niet gedacht maar het is echt waar.

wij zijn in ieder geval dik tevreden en kunnen Bert zeer zeker bij een ander aanraden.

Petra en Ruud uit 't Zand op 18-09-2015 20:31

Bert heeft bij ons de bijkeuken helemaal verbouwd. Plafond geracheld en gipsplaten gemonteerd, wanden gestuukt, vloer betegeld en gevoegd en een wandkast getimmerd met leg en hang gedeelte. De kast heeft hij voorzien van stevige kozijnen en nette deuren. 

Alle werkzaamheden zijn in goed overleg gegaan en hij heeft goed meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. 

Alle werkzaamheden zijn zeer kundig en professioneel uitgevoerd. Echt een vakman. Ik beveel Bert bij iedereen aan.