Plaats een reactie!

.

Reacties

Annelies en Koos op 07-04-2018 23:00

Via Megategel is ons geadviseerd om Bert Lachenal in te schakelen voor de complete renovering van onze badkamer. We hebben bert leren kennen als een man die precies is in zijn werk, schoon en strofvrij werkt. Ook is hij qua afspraken en tijden duidelijk, denkt met je mee en is een echte alrounder. aan het eind van elke dag is het in huis weer netjes en schoon. het tegelwerk zit er strak in en de badkamer is conform de afstpraak gerealiseerd. voor vragen is Bert voor alle rede vatbaar.  Bert is eerlijk en een sociaal meelevend persoon. Wij zijn gezegend dat Bert onze badkamer heeft gedaan en we kunnen hem aan iedereen aanraden. 

Rob en Carla Kleinen op 23-12-2017 19:36

Bert heeft onze schuur opnieuw betimmerd met Ceralite panelen . Het ziet er prachtig uit !!

Bert is een Pietje - Precies ....Alles moet er perfect uitzien . Dat is dus duidelijk gelukt  .

Bert , bedankt !!!!

fam. Kuitems op 08-12-2017 18:54

Bert, nog stteds zijn we enorm blij met onze door jou verbouwde badkamer. Je hebt het netjes gedaan. spik en span voor elkaar! Succes verder hoor.

Peter van trappen op 16-11-2017 20:37

Bert heeft bij ons de keukenvoorbereiding gedaan en dat was toch een moeilijke klus maar Bert heeft alles netjes opnieuw aangelegd, inclusief het verniewen van de bestaande vewarmingspijpen. Het zat er allemaal netjes in en de keukenmonteur was om 15.00 de deur alweer uit. Bert werk heel netjes (en ongelofelijk stofvrij) en ik zou hem zeker zo weer vragen voor een andere klus. Ik zou hem aanbevelen bij vrienden en familie. Topvakman!

Nicolay Grooff op 07-11-2017 21:00

Bert hebben wij leren kennen als een enorm goede vakman. Gedurende een aantal weken is hij bezig geweest met het aftimmeren van de zolder waar een nieuwe dakkapel was geplaatst. Tevens heeft Bert de eerste verdieping voorzien van nieuw laminaat. Niets is teveel voor Bert en voor problemen heeft hij altijd een oplossing in gedachten. Iedere klus die wij in de toekomst nog zouden moeten laten doen, regelen we bij Bert. Een betere vakman is er niet!

Marga vierveijzer op 10-02-2017 17:27

Begin januarie heeft bert bij ons een badkamerrenovatie gedaan. Dit heeft drie weken geduurd dit was ook zo besproken. Het resultaat is geweldig en we zijn er erg blij mee. Als we ooit nog eens aan de klus moeten vragen we zeker bert weer. Hij werkt netjes en denkt echt mee met de wensen die je hebt. Bert is een echte vakman.

Familie Bovenschen op 20-01-2017 07:22

Bert heeft eind 2016 bij ons de WC en de badkamer gerenoveerd. Dat wil zeggen alles eruit (inclusief tegelwerk) en daarna alles helemaal vernieuwd. Bert werkt keurig netjes en inderdaad echt stofvrij!! Wij zijn erg blij met resultaat en kunnen Bert iedereen aanbevelen. 

Patrick en Eline Schut op 02-11-2016 10:05

Eind september begin oktober heeft Bert bij ons de badkamer renovatie gedaan.

Wij zijn hier heel erg blij mee, het heeft 3 weken geduurd mede door een kleine tegenvaller met de betonvloer en extra wensen van ons die hij toch heeft weten te realiseren.

Hij is van alle markten thuis en gaat voor het perfecte eindresultaat voor de klant en voor zichzelf. De eerste ontmoeting voelden gelijk goed hij dacht mee met onze wensen en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Hij werkt netjes, hield goed rekening met onze kleine kinderen en behandeld je huis als of het zijn eigen huis is. Het afscheid was dan ook niet definitief we gaan hem zeker nog vaker vragen voor klussen in de toekomst. Wij raden Bert aan voor een ieder die opzoek is naar vakmanschap.

Richard en Angelique de Jong op 25-01-2016 20:29

Bert heeft half november 2015 bij ons de badkamer van top tot teen gestript, keurig gewerkt, en met 2,5 week konden wij weer gebruik maken van onze prachtige badkamer,waar we nog alle dagen blij mee zijn. Een vakman die alles kan dus het voordeel vonden wij ook dat we maar 1 persoon in huis hadden.

Ook werkt hij keurig netjes bij binnenkomst word eerst alles afgeplakt vanaf de voordeur tot aan boven aan de badkamer. Ook het stofvrij werken is echt top had het niet gedacht maar het is echt waar.

wij zijn in ieder geval dik tevreden en kunnen Bert zeer zeker bij een ander aanraden.

Petra en Ruud uit 't Zand op 18-09-2015 20:31

Bert heeft bij ons de bijkeuken helemaal verbouwd. Plafond geracheld en gipsplaten gemonteerd, wanden gestuukt, vloer betegeld en gevoegd en een wandkast getimmerd met leg en hang gedeelte. De kast heeft hij voorzien van stevige kozijnen en nette deuren. 

Alle werkzaamheden zijn in goed overleg gegaan en hij heeft goed meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. 

Alle werkzaamheden zijn zeer kundig en professioneel uitgevoerd. Echt een vakman. Ik beveel Bert bij iedereen aan. 

familie Udink, Schagen op 20-01-2015 18:35

Wij zijn heel tevreden over het door Bert uitgevoerde renovatiewerk in onze badkamer. Hij heeft het toilet met inbouwreservoir compleet vervangen, waarbij de tegelmuur deels gesloopt en weer opgebouwd is en alles weer mooi strak betegeld en gekit werd. Vloeren en trap werden keurig afgedekt, stof weggezogen en alle rommel heeft hij afgevoerd. Een vakman aan wie je je huis kunt toevertrouwen!

Piet de Nijs op 29-11-2014 16:17

Het keurmerk "Kwaliteits VAKMAN" is op Bert zeer zeker van toepassing. Vanwege een waterschade aan de spoelkast van de keuken heeft Bert een nieuwe spoelkast in zijn werkplaats gemaakt en in onze bestaande keuken gemonteerd. Niet van het origineel te onderscheiden. En passant nam hij ook nog even de water-afvoer onder handen.  Bij een andere gelegenheid kon ik gelukkig ook weer een beroep op Bert doen. Op zaterdagochtend belde ik Bert voor een probleem met een verstopping in de keuken. Een uurtje later stond hij al voor de deur op het probleem te lijf te gaan. Is dat service of niet? Bleek het een compleet verzakt en daardoor dichtgeslipte riolering onder het huis te zijn. Dus geen simpele oplossing voorhanden. Bert is de complete zaterdagmiddag bezig geweest om een bypass te bewerkstelligen. Resultaat is dat dit nu vakkundig is verholpen.  Kernwoorden die bij Bert op zijn plaats zijn: Professioneel, Klantvriendelijk, Vakman, Servicegericht - Scherp aan de prijs en -  indien nood aan de man - komt direct om het probleem op te lossen. Ik ben blij dat ik Bert heb leren kennen en ga zeer zeker weer een beroep op hem doen in de toekomst.

Sebastiaan en Linda op 19-11-2014 14:21

Nadat Bert in februari dit jaar leidingwerk en electriciteit e.d. heeft verlegd voor onze nieuwe keuken hebben wij hem opnieuw gevraagd voor een volgende klus. Deze keer heeft hij een slaapkamer gesplitst naar twee kamers en gezorgd voor afwerking van de muur en de electriciteit e.d. Ook heeft hij een buitenkraan aangelegd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de werkwijze van Bert. Bert denkt mee, werkt netjes en is communicatief sterk. Wij bevelen hem aan en bij een volgende klus vragen we hem zeker weer.

Paul Smeehuijzen op 29-10-2014 13:24

Bert heeft in het afgelopen halfjaar diverse werkzaamheden in mijn nieuwe woning verricht, zoals het realiseren van een tweede toilet op de eerste etage en het renoveren van het bestaande toilet op de begane grond, het stofvrij verwijderen van een binnenmuur en het ontwerpen en bouwen van een inloopkast. Al deze werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alle zaken gaan in overleg en niets is Bert te veel. Bert denkt ook mee over oplossingen en helpt zo het realiseren van de wensen. Daarnaast heeft Bert ook gezorgd voor een zeer goede stucadoor. Bert is een perfectionist en werkt ook uitsluitend samen met collega's die dezefde standaarden hanteren. Bert is een geweldige vakman en zeker een absolute aanrader ! 

Laura op 26-10-2014 19:06

Bert heeft bij ons een toiletrenovatie gedaan. Hij heeft dit naar volle tevredenheid gedaan!Het contact vooraf verliep goed en snel. Bert denkt goed mee en kijkt naar wat mogelijk is. Hij werkt netjes en komt zijn afspraken goed na. Kortom het is ons zeer goed bevallen!

Paul Smeehuijzen op 20-07-2014 15:12

Bert heeft bij mij naar volle tevredenheid een verbouwing van het huis uitgevoerd met als belangrijkste werkzaamheden het realiseren van een tweede toilet op de eerste etage en het verwijderen van twee muurdelen, waardoor de woonkamer groter is geworden en dubbele deuren naar de achterkamer. Daarnaast heeft Bert voor een stucadoor gezorgd die aan zijn eigen hoge standaard van werken voldoet. Ik ben over Bert zeer tevreden en kan hem aan iedereen van harte aanbevelen! Alle werkzaamheden gaan in overleg en worden duidelijk op papier vastgelegd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bert is een topper! 

trudy steneker op 16-04-2014 09:11

In februari heeft Bert meegeholpen met de renovatie van mijn nieuwe keuken in Bovenkarspel. Omdat ik in een rolstoel zit moesten er behoorlijk wat aanpassingen gedaan worden. Wat ziet het er practhtig uit. Bert dacht met alles mee en wist voor alles een oplossing. Ik ben zeer tevreden over het resultaat die hij afgeleverd heeft. Mijn complimenten voor alles. 

Groetjes Trudy Steneker

Anne Marie Swikker op 13-04-2014 13:34

In maart is onze badkamer door Bert voorzien van nieuwe nieuwe tegels en een hangtoilet. Bert heeft dit tot onze volle tevredenheid uitgevoerd! Er is zeer netjes gewerkt. Het fijne aan Bert is dat hij meedenkt en goede ideeen aandraagt. Ook de samenwerking met Megategel en Sanitair in Schagen is mij zeer goed bevallen. Ook hier zijn wij zeer prettig geholpen.

Sebastiaan op 02-03-2014 09:34

Bert heeft bij ons het leidingwerk en electriciteit verlegd ivm de plaatsing van een nieuwe keuken. We hebben hem op het laatste moment moeten vragen om de oude keuken te demonteren, hetgeen ook mogelijk was. Hij heeft goede service en kwaliteit geleverd, hij heeft de ruimte netjes en schoon achtergelaten. Mochten we weer een klus in huis hebben, zullen we hem zeker bellen.

Theo en Annma de Meij-Cramer op 14-12-2013 22:23

Bert heeft bij ons een douche omgebouwd tot een inloopdouche.

Dit was geen eenvoudige klus, maar tot onze volle tevredenheid gemaakt. Ik zou Bert echt aanbevelen voor elke klus in huis.

Rob Toorenburgh op 03-06-2013 16:28

Bert heeft voor mij mijn nieuwe toiletruimte afgekit en een lastig fontijnkraantje aangesloten. Alles superstrak en ik heel blij. Door de afwerking door Bert is het toilet een plaatje geworden. Bert staat boven aan mijn lijstje als ik een vakman nodig heb.

Susan Dijkhuijsen op 16-04-2013 14:07

Net een grote verbouwing achter de rug uitgevoerd door Bert Lachenal. Ben superblij met het resultaat. Bert is een vakman die vakkundig werkt en alles voor je regelt en natuurlijk alles in overleg. Kortom, je hebt er zelf geen omkijken naar. Ben nu de gelukkige eigenaar van een nieuwe badkamer, keuken, toilet en inpandige berging. Bert je bent een topper..dankjewel!!!

Johan en Yvette Deutekom op 27-03-2013 09:09

Eind januari heeft Bert bij ons een toiletrenovatie gerealiseerd. Dit heeft Bert zeer kundig uitgevoerd. Bert kijkt vooral naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Ook geeft Bert tips over hoe het ook anders kan. Een echte vakman.

Eind februari meteen ook gevraagd voor het verleggen van leidingen in een slaapkamer. Dit is ook weer prima uitgevoerd. Ook het nieuwe stucwerk op de muur ziet er mooi egaal uit. Bert werkt ook erg netjes.

Voor een volgende klus weten we Bert weer te vinden!

Jack Siegers op 19-02-2013 09:48

Door mijn invaliditeit moest er een hoog/laag keuken geplaatst worden. In overleg besloten om de oude keuken (4 jaar) te combineren met de nieuwe keuken. Het plezier en de vakmanschap waarmee Bert dit heeft weten te realiseren is in één woord geweldig. Alle elektra, water, gas en afvoeren diende te worden verplaatst en te worden weggewerkt, Bert draaide zijn hand daar niet voor om. Wat zeker genoemd mag worden is dat er veel sloop-, breek- en hakwerk verricht diende te worden. Door het plaatsten van een stofscherm met de daarbij horende afzuiging is de overlast van stof tot een minimum beperkt. Absoluut een pluim voor dit systeem. Al met al was het een zeer plezierige en aangename samenwerking met Bert. Langs deze weg Bert Lachenal bedankt voor de super mooie keuken!

VvE Voornsehoek op 21-12-2012 14:34

Veel achterstallig timmerwerk eindelijk op een vakkundige wijze uitgevoerd in het afgelopen jaar. Alles sluit weer als vanouds! Het was zelfs mogelijk om te werken met onzichtbare drangers. Lachenal staat voor vakkundig werk dat snel en volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Dirk Kelderman op 12-12-2012 14:49

wij kwamen met de vraag of twee toiletten vervangen konden worden, en nu zijn we de gelukkige eigenaren van een wonderschoon modern toilet en een werkelijk schitterende badkamer voor een prijs die we eigenlijk niet voor mogelijk hadden gehouden. Alles prachtig betegeld, eersteklas afgewerkt en alles zonder ook maar enige overlast voor ons. Bert Lachenal, je verdient een medaille!

Dirk en Carol Kelderman.

Maaike Klaver-Tielman op 14-07-2012 21:45

Vandaag is onze keuken getegeld door Bert. Het was een hele klus maar de keuken ziet er prachtig uit. De tegels zijn mooi op maat gemaakt, de kleur van de voegen past naadloos bij de tegels en het kitwerk is mooi strak. Bert heeft na afloop ook alles schoongemaakt en keurig achter gelaten. Wij kunnen u timmer-, verbouw-, en onderhoudsbedrijf Lachenal van harte aanbevelen. Wij weten in ieder geval wie we inhuren bij een volgende klus!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld