Over Lachenal

Even voorstellen: 
Ik ben Bert Lachenal en ben reeds 27 jaar werkzaam in de bouw als timmerman en later als onderhoudstimmerman.

Bij mijn oud werkgever heb ik meerdere opleidingen gevolgd en mij bekwaamd in het onderhoud van woningen. Alle facetten van timmer en onderhoudswerk beheers ik door mijn jarenlange ervaring. Mijn specialisatie is interne verbouwingen en het renoveren van keukens, toiletten en badkamers. Daarbij is voor mij alles bespreekbaar: klant is koning! 

Onlangs heb ik ondekt hoe er stofvrij gesloopt kan worden zodat uw woning niet vergeven is van stof waar u maanden later nog last van ondervind. uw woning word hierbij niet vol gezet met stofwanden en afzuiginstallaties, een simpele stofzuiger met enkele hulpstukken doet het werk.

In april 2013 heb ik het keurmerk Kwaliteitsvakman behaald , dit keurmerk is niet alleen een bewijs dat het werk van goede kwaliteit is maar garandeerd de klant dat het werk te alle tijden voltooit word. er is een klachtencommissie en de vakman kan het keurmerk ook weer verliezen als blijkt dat het werk of de service onder de maat is.


Kijkt u gerust even rond in deze site en neem vrijblijvend contact met mij op , een offerte is altijd scherp en vrijblijvend.
Ik stel uw reactie op de reactiepagina erg op prijs.


Vriendelijke groeten,
Bert Lachenal